Atgriezieties galvenajā lapā
11.1.2017

Vai aizdevums internetā ir iespēja personīgo plānu realizēšanai?

Atbilstoši finanšu līdzekļi sniedz pārliecību un iespējas realizēt savus ikdienas un nākotnes plānus. Taču ikviens indivīds vai mājsaimniecība var saskarties ar situāciju, kad nepieciešams naudas aizdevums. Lai cik nopietna budžeta plānošana un stingra finansiālā disciplīna tiktu ievērota, dzīvē nav iespējams paredzēt visas situācijas, kas varētu radīt vajadzību pēc papildus naudas. Lasi tālāk, lai uzzinātu visu par aizdevumiem internetā!

aizdevums internetā

Kas ir aizdevums internetā un ātrie aizdevumi?

Kredītu aizdevumi ļauj iegūt papildu naudas līdzekļus, ar kuriem atjaunot finansiālo stabilitāti un drošības izjūtu nozīmīgās dzīves jomās un brīžos. Biežākās situācijas, kad aizdevums internetā var būt parocīgs risinājums:

  • nauda nepieciešama šobrīd, piemēram, zobārsta apmeklējumam, bet līdz algai atlikušas dažas dienas;
  • Tu nevēlies tērēt iekrājumus dažādu preču, piemēram, sadzīve tehnikas, iegādei vai pakalpojuma apmaksai;
  • tieši šobrīd izdevīgā akcijā pieejama kāda prece, piemēram, auto riepas, kuru iegādei pietrūkt mazliet līdzekļu.
  • aizdevums internetā šķiet vienkāršāks risinājums nekā, piemēram, krājkonta tukšošana neparedzētām vajadzībām (vidēji paiet 7 dienas, līdz nauda no krājkonta ir pieejama, savukārt ātrais aizdevums ir pieejams 5 minūtēs!*).

Ātrais aizdevums ir nebanku kredītdevēja piešķirta nauda personīgo mērķu realizēšanai. Viena no galvenajām šī kredīta veida priekšrocībām ir iespēja tam pieteikties internetā ar datora vai mobilā tālruņa starpniecību. Mēs, uzticamākais nebanku aizdevējs, Vivus.lv, nodrošinot konfidencialitāti un personas datu drošību, ātro kredīta noformēšanu piedāvājam veikt attālināti, līdz ar to klienti ietaupa gan laiku, gan ceļa izdevumus, kas būtu nepieciešami, dodoties uz kredītiestādi. Mēs vēlamies sniegt maksimālu ērtību un pakalpojumu pieejamību, tāpēc strādājam katru dienu no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00, ieskaitot brīvdienas.

Kāpēc izvēlēties aizdevumu no Vivus.lv?

Pēc kredīta pieprasījuma izskatīšanas, apstiprināšanas un pozitīva lēmuma pieņemšanas naudas aizdevums klienta kontā tiek ieskaitīts jau 5 minūšu* laikā, turklāt Vivus.lv ātrais aizdevums internetā tiek izsniegts bez papildu maksas.

aizdevums internetā

Aizdevums internetā pie Vivus.lv ir iespēja operatīvi savām vajadzībām iegūt finansiālo nodrošinājumu no 50 eiro līdz pat 1500 eiro apjomā, aizņemoties atkārtoti.Katra situācija un aizdevums ir unikāls, tāpēc mēs rūpīgi izvērtējam klientu maksātspēju un izstrādājam individuālu piedāvājumu, ņemot vērā:

  • vecumu (pieejami aizdevumi no 20 gadiem līdz 75 gadiem);
  • kredītvēsturi (ātrie aizdevumi pieejami Latvijas Republikas iedzīvotājiem bez kavētiem kredīta maksājumiem vai pārkāptām parādsaistībām);
  • sadarbības ilgumu (procentu likme tiek aprēķināta katram aizdevumam individuāli, iespējams bezprocentu aizdevums, tiek vērtēta iepriekšēja pozitīva sadarbība).

Pozitīvas sadarbības nodrošināšanai ir svarīgi, lai klientam vienmēr būtu pilnīga kontrole pār savu kredītvēsturi, aizdevuma grafiku un citiem svarīgiem jautājumiem. Noformējot aizdevumu, mēs katram klientam izveidojam unikālu online profilu, kur jebkurā brīdī pieejama visa, ar aizdevumu saistītā, informācija:

  • līguma nosacījumi (kādas saistības uzņemas klients, piesakoties aizdevumam, un ko apņemas aizdevējs, kad aizdevums ir izsniegts),
  • rēķini (informācija par esošo aizdevumu – kad ir aizdevuma atmaksas termiņš vai kad ir nākamais maksājums, maksājuma apmērs, kad pieejams nākamais aizdevums internetā u.tml.),
  • aktualitātes (kas jauns pieejams klientiem, piemēram, bezprocentu aizdevumi),
  • speciāli piedāvājumi (piemēram, īpaši izdevīgs naudas aizdevums),
  • atlaides (piemēram, procentu maksājumu atlaides, ātrais aizdevums bez komisijas maksas u.tml.).

Savdabīgākie pirkumi, kam izsniegts aizdevums internetā

Reizēs, kad mūsu klientiem ir nepieciešams naudas aizdevums, mēs nekad nejautājam mērķi, kam tas tiks izmantots, taču reizēm, it īpaši pirmreizējo klientu gadījumā, kad pieejams bezprocentu aizdevums, klienti paši pastāsta, kādēļ tiek izmantots ātrais aizdevums.

  • Kažokādas veste mīļajai sieviņai dzimšanas dienā. Kāds mīlošs vīrs bija izplānojis lielisku pārsteigumu sievai, taču pāris nedēļas pirms dāvanas iegādes nācās ieguldīt atlikto naudu neplānotā automašīnas remontā. Nevēlēdamies apbēdināt laulāto draudzeni, vīrietis nolēma, ka ātrais aizdevums būs labs risinājums (mēs ne mirkli nešaubāmies, ka dāvanas saņēmēja bija sajūsmā).
  • Golfa nūju komplekts. Arī šis aizdevums tika izsniegts Vivus.lv. Kāds kungs labākajos gados speciālistam stāstīja, ka domājot par mūža nogali, zārkam naudu atlicis, bērēm arī, taču neesot īsti pārliecināts, vai mazbērniem mantojumā būs atstājis kaut ko īpašu. Tāpēc nolēmis iegādāties profesionālu golfa nūju komplektu. Kad speciālists pajautāja, vai viņš aizraujas ar golfu, senjors šķelmīgi attrauca: “Lai šie palauza galvu, kad es būšu aizsaulē!”
  • Manikīra komplekts un profesionālais aprīkojums. Kādā saulainā sestdienā, Vivus kliente, ārkārtīgi eleganta kundze labākajos gados devās uz tuvāko “Latvijas Pasta” nodaļu, lai pieteiktu aizdevumu. Jā, tagad arī “Latvijas Pasta” nodaļās var tikt pieteikts aizdevums. Kundze bija nolēmusi sākt apmeklēt manikīra un pedikīra speciālista kursus, tāpēc viņai nepieciešams aizdevums, lai bez krāšanas varētu iegādāties visus nepieciešamos piederumus. Viņa izvēlējās patēriņa kredītu, kas jāatdod vairākos maksājumos, taču mēnesi pēc kursu beigšanas (74 gadus vecā kundze tik tiešām apmeklēja kursus) atdeva visu atlikušo summu uzreiz – teica, ka vienā mirklī kļuvusi pieprasīta un populāra meistare savā mikrorajonā līdzīga vecuma sieviešu vidū, kurām nepatīk “tās jaunās pļāpīgās meistarītes”. Fantastiski!
  • Ēģiptes kokvilnas satīna gultasveļa. Ēģiptes kokvilna ir viena no dārgākajām un kvalitatīvākajām pasaulē. Lūk, kāds mūsu patstāvīgais klients bija nolēmis sevi palutināt ar gabaliņu luksusa. Klients bija uzvarējis izsolē vietnē e-bay, taču bija piemirsis, ka PayPal kontā nav ieskaitīti līdzekļi. Ātrais aizdevums izrādījās patiešām ātrs risinājums – 5 minūšu laikā viņa kontā tika ieskaitīts naudas aizdevums, un smalkā gultasveļa varēja sākt ceļu pie sava jaunā īpašnieka.
  • Lietie diski zapiņam. Jā, daži no mūsu klientiem ir estēti. Kāds klients patstāvīgi iegādājas īpašas detaļas savam mīļajam auto. Lietie diski – tas bija kaut kas tāds, kam viņš nespēja paiet garām pāris dienas pirms algas. Un nekas nav vienkāršāk – viena īsziņa, 5 minūtes, un īstermiņa naudas aizdevums ir pieejams!

Aizdevums jāatmaksā līgumā norādītajā laikā

Vivus.lv ātrie aizdevumi internetā klientiem paredz plašas un elastīgas kredītu atmaksas iespējas:

  • izvēlēties apmaksas termiņu no 1 līdz 24 mēnešiem;
  • izvēlēties apmaksas veidu internetā, jebkurā pasaules bankā vai arī vairākās tirdzniecības vietās visā Latvijā;
  • pagarināt aizdevuma termiņu;
  • atmaksāt kredītu pirms termiņa, samazinot kopējo atmaksājamo kopsummu;
aizdevums no 20 gadiem

Naudas aizdevums no 20 gadiem

Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedri ir pierādījuši sevi kā uzticamus un atbildīgus kredītdevējus. Mēs kā asociācijas biedrs rīkojamies saskaņā ar godprātīgas, drošas kreditēšanas pamatprincipiem un labās prakses standartiem, nodrošinot labvēlīgu vidi tam, lai aizdevums internetā klientiem kļūtu par pozitīvu pieredzi. Tā, piemēram, mēs ievērojam asociācijas uzklausītos sabiedrības ieteikumus par to, ka naudas aizdevumi internetā nebūtu izsniedzami personām, kas jaunāki par 20 gadiem, kā arī nakts stundās. Atbilstoši Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas Klientu hartai, Vivus.lv:

  • strādā godīgi, ētiski un izturas taisnīgi pret saviem klientiem;
  • sniedz klientiem atklātu un pietiekamu informāciju par aizdevuma atmaksas noteikumiem;
  • godprātīgi pārliecinās par potenciālo klientu maksātspēju;
  • neizsniedz jaunus aizdevumus klientiem, kam ir kavēti maksājumi, pilnībā vai daļēji neatmaksāti aizdevumi u.c.

Aizdevums internetā – atbildīgs lēmums un nopietnas saistības

Ja apsver domu, ka īstermiņa aizdevums varētu būt labs risinājums Tavā situācijā, izvērtē, vai Tev ir zināma un saprotama:

  • procentu likme;
  • komisijas maksa;
  • aizdevuma atmaksas termiņš.

Kavējot maksājumus, Tava kredītvēsture var tikt negatīvi ietekmēta, kas var radīt problēmas ar naudas aizņemšanos nākotnē. Kaut arī aizdevums internetā ir salīdzinoši parocīgs naudas iegūšanas veids, ikmēneša maksājumi jāveic precīzi un saskaņā ar līgumā norādīto atmaksas grafiku, lai izvairītos no soda sankcijām vai parādu piedziņas piemērošanas.

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju!

Ja radušās problēmas ar kredīta atmaksāšanu, ir svarīgi:

  • neizlikties, ka problēma neeksistē, bet gan rīkoties;
  • sazināties ar kredītdevēju un vienoties par abpusēji izdevīgu risinājumu vai iespēju pagarināt aizdevuma termiņu;
  • neaizņemties līdzekļus no citiem kredītdevējiem esošo parādu segšanai.

Vivus.lv atgādina - aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!*98% gadījumu pēc kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Vivus.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros.

11.1.2017
Kas ir ātrais kredīts internetā? | Aizdevums no Vivus.lv!

Atbilstoši finanšu līdzekļi sniedz pārliecību un iespējas realizēt savus ikdienas un nākotnes plānus. Taču ikviens indivīds vai mājsaimniecība var saskarties ar situāciju, kad nepieciešams naudas aizdevums. Lai cik nopietna budžeta plānošana un stingra finansiālā disciplīna tiktu ievērota, dzīvē nav iespējams paredzēt visas situācijas, kas varētu radīt vajadzību pēc papildus naudas. Lasi tālāk, lai uzzinātu visu par aizdevumiem internetā!

aizdevums internetā

Kas ir aizdevums internetā un ātrie aizdevumi?

Kredītu aizdevumi ļauj iegūt papildu naudas līdzekļus, ar kuriem atjaunot finansiālo stabilitāti un drošības izjūtu nozīmīgās dzīves jomās un brīžos. Biežākās situācijas, kad aizdevums internetā var būt parocīgs risinājums:

  • nauda nepieciešama šobrīd, piemēram, zobārsta apmeklējumam, bet līdz algai atlikušas dažas dienas;
  • Tu nevēlies tērēt iekrājumus dažādu preču, piemēram, sadzīve tehnikas, iegādei vai pakalpojuma apmaksai;
  • tieši šobrīd izdevīgā akcijā pieejama kāda prece, piemēram, auto riepas, kuru iegādei pietrūkt mazliet līdzekļu.
  • aizdevums internetā šķiet vienkāršāks risinājums nekā, piemēram, krājkonta tukšošana neparedzētām vajadzībām (vidēji paiet 7 dienas, līdz nauda no krājkonta ir pieejama, savukārt ātrais aizdevums ir pieejams 5 minūtēs!*).

Ātrais aizdevums ir nebanku kredītdevēja piešķirta nauda personīgo mērķu realizēšanai. Viena no galvenajām šī kredīta veida priekšrocībām ir iespēja tam pieteikties internetā ar datora vai mobilā tālruņa starpniecību. Mēs, uzticamākais nebanku aizdevējs, Vivus.lv, nodrošinot konfidencialitāti un personas datu drošību, ātro kredīta noformēšanu piedāvājam veikt attālināti, līdz ar to klienti ietaupa gan laiku, gan ceļa izdevumus, kas būtu nepieciešami, dodoties uz kredītiestādi. Mēs vēlamies sniegt maksimālu ērtību un pakalpojumu pieejamību, tāpēc strādājam katru dienu no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00, ieskaitot brīvdienas.

Kāpēc izvēlēties aizdevumu no Vivus.lv?

Pēc kredīta pieprasījuma izskatīšanas, apstiprināšanas un pozitīva lēmuma pieņemšanas naudas aizdevums klienta kontā tiek ieskaitīts jau 5 minūšu* laikā, turklāt Vivus.lv ātrais aizdevums internetā tiek izsniegts bez papildu maksas.

aizdevums internetā

Aizdevums internetā pie Vivus.lv ir iespēja operatīvi savām vajadzībām iegūt finansiālo nodrošinājumu no 50 eiro līdz pat 1500 eiro apjomā, aizņemoties atkārtoti.Katra situācija un aizdevums ir unikāls, tāpēc mēs rūpīgi izvērtējam klientu maksātspēju un izstrādājam individuālu piedāvājumu, ņemot vērā:

  • vecumu (pieejami aizdevumi no 20 gadiem līdz 75 gadiem);
  • kredītvēsturi (ātrie aizdevumi pieejami Latvijas Republikas iedzīvotājiem bez kavētiem kredīta maksājumiem vai pārkāptām parādsaistībām);
  • sadarbības ilgumu (procentu likme tiek aprēķināta katram aizdevumam individuāli, iespējams bezprocentu aizdevums, tiek vērtēta iepriekšēja pozitīva sadarbība).

Pozitīvas sadarbības nodrošināšanai ir svarīgi, lai klientam vienmēr būtu pilnīga kontrole pār savu kredītvēsturi, aizdevuma grafiku un citiem svarīgiem jautājumiem. Noformējot aizdevumu, mēs katram klientam izveidojam unikālu online profilu, kur jebkurā brīdī pieejama visa, ar aizdevumu saistītā, informācija:

  • līguma nosacījumi (kādas saistības uzņemas klients, piesakoties aizdevumam, un ko apņemas aizdevējs, kad aizdevums ir izsniegts),
  • rēķini (informācija par esošo aizdevumu – kad ir aizdevuma atmaksas termiņš vai kad ir nākamais maksājums, maksājuma apmērs, kad pieejams nākamais aizdevums internetā u.tml.),
  • aktualitātes (kas jauns pieejams klientiem, piemēram, bezprocentu aizdevumi),
  • speciāli piedāvājumi (piemēram, īpaši izdevīgs naudas aizdevums),
  • atlaides (piemēram, procentu maksājumu atlaides, ātrais aizdevums bez komisijas maksas u.tml.).

Savdabīgākie pirkumi, kam izsniegts aizdevums internetā

Reizēs, kad mūsu klientiem ir nepieciešams naudas aizdevums, mēs nekad nejautājam mērķi, kam tas tiks izmantots, taču reizēm, it īpaši pirmreizējo klientu gadījumā, kad pieejams bezprocentu aizdevums, klienti paši pastāsta, kādēļ tiek izmantots ātrais aizdevums.

  • Kažokādas veste mīļajai sieviņai dzimšanas dienā. Kāds mīlošs vīrs bija izplānojis lielisku pārsteigumu sievai, taču pāris nedēļas pirms dāvanas iegādes nācās ieguldīt atlikto naudu neplānotā automašīnas remontā. Nevēlēdamies apbēdināt laulāto draudzeni, vīrietis nolēma, ka ātrais aizdevums būs labs risinājums (mēs ne mirkli nešaubāmies, ka dāvanas saņēmēja bija sajūsmā).
  • Golfa nūju komplekts. Arī šis aizdevums tika izsniegts Vivus.lv. Kāds kungs labākajos gados speciālistam stāstīja, ka domājot par mūža nogali, zārkam naudu atlicis, bērēm arī, taču neesot īsti pārliecināts, vai mazbērniem mantojumā būs atstājis kaut ko īpašu. Tāpēc nolēmis iegādāties profesionālu golfa nūju komplektu. Kad speciālists pajautāja, vai viņš aizraujas ar golfu, senjors šķelmīgi attrauca: “Lai šie palauza galvu, kad es būšu aizsaulē!”
  • Manikīra komplekts un profesionālais aprīkojums. Kādā saulainā sestdienā, Vivus kliente, ārkārtīgi eleganta kundze labākajos gados devās uz tuvāko “Latvijas Pasta” nodaļu, lai pieteiktu aizdevumu. Jā, tagad arī “Latvijas Pasta” nodaļās var tikt pieteikts aizdevums. Kundze bija nolēmusi sākt apmeklēt manikīra un pedikīra speciālista kursus, tāpēc viņai nepieciešams aizdevums, lai bez krāšanas varētu iegādāties visus nepieciešamos piederumus. Viņa izvēlējās patēriņa kredītu, kas jāatdod vairākos maksājumos, taču mēnesi pēc kursu beigšanas (74 gadus vecā kundze tik tiešām apmeklēja kursus) atdeva visu atlikušo summu uzreiz – teica, ka vienā mirklī kļuvusi pieprasīta un populāra meistare savā mikrorajonā līdzīga vecuma sieviešu vidū, kurām nepatīk “tās jaunās pļāpīgās meistarītes”. Fantastiski!
  • Ēģiptes kokvilnas satīna gultasveļa. Ēģiptes kokvilna ir viena no dārgākajām un kvalitatīvākajām pasaulē. Lūk, kāds mūsu patstāvīgais klients bija nolēmis sevi palutināt ar gabaliņu luksusa. Klients bija uzvarējis izsolē vietnē e-bay, taču bija piemirsis, ka PayPal kontā nav ieskaitīti līdzekļi. Ātrais aizdevums izrādījās patiešām ātrs risinājums – 5 minūšu laikā viņa kontā tika ieskaitīts naudas aizdevums, un smalkā gultasveļa varēja sākt ceļu pie sava jaunā īpašnieka.
  • Lietie diski zapiņam. Jā, daži no mūsu klientiem ir estēti. Kāds klients patstāvīgi iegādājas īpašas detaļas savam mīļajam auto. Lietie diski – tas bija kaut kas tāds, kam viņš nespēja paiet garām pāris dienas pirms algas. Un nekas nav vienkāršāk – viena īsziņa, 5 minūtes, un īstermiņa naudas aizdevums ir pieejams!

Aizdevums jāatmaksā līgumā norādītajā laikā

Vivus.lv ātrie aizdevumi internetā klientiem paredz plašas un elastīgas kredītu atmaksas iespējas:

  • izvēlēties apmaksas termiņu no 1 līdz 24 mēnešiem;
  • izvēlēties apmaksas veidu internetā, jebkurā pasaules bankā vai arī vairākās tirdzniecības vietās visā Latvijā;
  • pagarināt aizdevuma termiņu;
  • atmaksāt kredītu pirms termiņa, samazinot kopējo atmaksājamo kopsummu;
aizdevums no 20 gadiem

Naudas aizdevums no 20 gadiem

Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedri ir pierādījuši sevi kā uzticamus un atbildīgus kredītdevējus. Mēs kā asociācijas biedrs rīkojamies saskaņā ar godprātīgas, drošas kreditēšanas pamatprincipiem un labās prakses standartiem, nodrošinot labvēlīgu vidi tam, lai aizdevums internetā klientiem kļūtu par pozitīvu pieredzi. Tā, piemēram, mēs ievērojam asociācijas uzklausītos sabiedrības ieteikumus par to, ka naudas aizdevumi internetā nebūtu izsniedzami personām, kas jaunāki par 20 gadiem, kā arī nakts stundās. Atbilstoši Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas Klientu hartai, Vivus.lv:

  • strādā godīgi, ētiski un izturas taisnīgi pret saviem klientiem;
  • sniedz klientiem atklātu un pietiekamu informāciju par aizdevuma atmaksas noteikumiem;
  • godprātīgi pārliecinās par potenciālo klientu maksātspēju;
  • neizsniedz jaunus aizdevumus klientiem, kam ir kavēti maksājumi, pilnībā vai daļēji neatmaksāti aizdevumi u.c.

Aizdevums internetā – atbildīgs lēmums un nopietnas saistības

Ja apsver domu, ka īstermiņa aizdevums varētu būt labs risinājums Tavā situācijā, izvērtē, vai Tev ir zināma un saprotama:

  • procentu likme;
  • komisijas maksa;
  • aizdevuma atmaksas termiņš.

Kavējot maksājumus, Tava kredītvēsture var tikt negatīvi ietekmēta, kas var radīt problēmas ar naudas aizņemšanos nākotnē. Kaut arī aizdevums internetā ir salīdzinoši parocīgs naudas iegūšanas veids, ikmēneša maksājumi jāveic precīzi un saskaņā ar līgumā norādīto atmaksas grafiku, lai izvairītos no soda sankcijām vai parādu piedziņas piemērošanas.

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju!

Ja radušās problēmas ar kredīta atmaksāšanu, ir svarīgi:

  • neizlikties, ka problēma neeksistē, bet gan rīkoties;
  • sazināties ar kredītdevēju un vienoties par abpusēji izdevīgu risinājumu vai iespēju pagarināt aizdevuma termiņu;
  • neaizņemties līdzekļus no citiem kredītdevējiem esošo parādu segšanai.

Vivus.lv atgādina - aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!*98% gadījumu pēc kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Vivus.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Jaunākās ziņas